Založ si blog

Vďaka tejto kampani Juhoafričania uprednostňujú vakcináciu a zdravie detí # VaxTheNation

Cieľ 100 percentného zaočkovania detí je jedným z naliehavých problémov, ktorému dnes čelí Juhoafrická republika. Z toho dôvodu Nedbank spolu s Joe Public United a Detským fondom Nelsona Mandelu spustili kampaň #vaxthenation, ktorá zdôrazňuje nevyhnutnosť očkovania detí kombináciou dvoch kultových prejavov Nelsona Mandelu, prepísaných z perspektívy budúcnosti Južnej Afriky – detí.

Minulý mesiac sa deti, ktoré sa objavili na televíznej reklame, postavili na pódium na Globálnom festivale občanov a predniesli svetu odkaz #vexthenation. Prečo?

Pretože prvých tisíc dní života je rozhodujúcich pre prežitie dieťaťa.

Ľudia v pozadí kampane s #VaxTheNation si to veľmi dobre uvedomujú a preto v spolupráci s Detským fondom Nelsona Mandelu, pomáhajú odstrániť bariéry, ktorým čelia mnohí rodičia v Južnej Afrike, pokiaľ ide o prístup k záchranným vakcínam pre svoje deti.

Ako súčasť programu financuje spoločnosť Nedbank komunitných zdravotníckych pracovníkov, aby zabezpečili, že deti dostanú potrebnú zdravotnú starostlivosť a že bude dostupný pristup ku kvalitnejším službám.



Lavrov hľadá nových priateľov do bunkra. . . na dne afrického kontinentu

03.06.2023

Info Napalm – Informácie, Správy, Analýzy Nebuďte prekvapení, ak zrazu uvidíte ruského Führera v bedrovom rúške a s oštepom: Putin sa pred africkými lídrami aktívne vydáva za ich priateľa, pretože… sú jediní, ktorých „priateľstvo“ si ešte môže kúpiť. 🫵🏼 V júli potkan z bunkra organizuje summit „Rusko – Afrika“, kam pricestujú lídri [...]

Západ sa spamätáva zo strachu z červených čiar Kremľa

03.06.2023

Hrozba ruskej eskalácie by sa nemala ani brať do úvahy: Západ sa spamätáva zo strachu z červených čiar Kremľa. Ukazuje sa, že USA bezdôvodne odmietli dodať Ukrajine nové zbrane… to všetko na základe celej vedy s názvom „Zvládanie rizika eskalácie vojny“. Teraz sa ukazuje, že veda je pochybná a tiež strach Washingtonu z predstieranej agresivity Moskvy. Bidenova [...]

Ukrajinská hybridná vojna na území ruského Mordoru

30.05.2023

Ukrajina začala hybridnú vojnu. Američania to nazývajú tvarovacie operácie. Najvyšší veliteľ bunkra môže zakrývať smrť viac ako 200 000 svojich vojakov vo vojne, ale nebude môcť zamaskovať drony nad Moskvou a sabotážne akcie po celej krajine. Pandémia hystérie v ruských močiaroch má byť finále tejto fázy vojny. 🫵🏼 Shaping operations (SO) je v doslovnom preklade [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 160168x
Priemerná čítanosť článkov: 2626x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy