Založ si blog

Tieto ľudské sochy zobrazujú scénu, ktorú nemôžete ignorovať

Ak žijete v turisticky atraktívnom meste dostatočne dlho, tak ste sa už pravdepodobne naučili, ako ignorovať zástupy pouličných umelcov na vašich každodenných cestách za povinosťami.

Ľudským sochám je ľahké nevenovať pozornosť (nebudú sa pohybovať, kým nehodíte drobné do ich klobúka) – čo je dôvod, prečo práve takéto ľudské sochy sú perfektnou pomôckou pre kampaň od UNICEFu s jasným posolstvom spraviť neviditľné viditeľným (make the invisible visible).

„Násilie na deťoch je všade. Ale ľudia zatvárajú oči. Je schované za zatvorenými dverami. Je neviditeľné.“ Toto je hlavné moto  #EndViolence Against Children kampane od UNICEFu.

V tomto videu od uruguaj pobočky UNICEF ľudské sochy zobrazujú emocionálne nabité scény z páchania násilia na deťoch. Bolo taktiež publikované na facebookovej stránke UNICEFu.

Aj vy si pozrite ako UNICEF Uruguaj  odovzdáva mocné posolstvo bez slov. Prispejte aj vy k prelomeniu mlčania. Táto kampaň je kreatívna a presvedčivé a na ľudí na uliciach má veľký vplyv – aj na sociálne médiá.


Lavrov hľadá nových priateľov do bunkra. . . na dne afrického kontinentu

03.06.2023

Info Napalm – Informácie, Správy, Analýzy Nebuďte prekvapení, ak zrazu uvidíte ruského Führera v bedrovom rúške a s oštepom: Putin sa pred africkými lídrami aktívne vydáva za ich priateľa, pretože… sú jediní, ktorých „priateľstvo“ si ešte môže kúpiť. 🫵🏼 V júli potkan z bunkra organizuje summit „Rusko – Afrika“, kam pricestujú lídri [...]

Západ sa spamätáva zo strachu z červených čiar Kremľa

03.06.2023

Hrozba ruskej eskalácie by sa nemala ani brať do úvahy: Západ sa spamätáva zo strachu z červených čiar Kremľa. Ukazuje sa, že USA bezdôvodne odmietli dodať Ukrajine nové zbrane… to všetko na základe celej vedy s názvom „Zvládanie rizika eskalácie vojny“. Teraz sa ukazuje, že veda je pochybná a tiež strach Washingtonu z predstieranej agresivity Moskvy. Bidenova [...]

Ukrajinská hybridná vojna na území ruského Mordoru

30.05.2023

Ukrajina začala hybridnú vojnu. Američania to nazývajú tvarovacie operácie. Najvyšší veliteľ bunkra môže zakrývať smrť viac ako 200 000 svojich vojakov vo vojne, ale nebude môcť zamaskovať drony nad Moskvou a sabotážne akcie po celej krajine. Pandémia hystérie v ruských močiaroch má byť finále tejto fázy vojny. 🫵🏼 Shaping operations (SO) je v doslovnom preklade [...]

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 160146x
Priemerná čítanosť článkov: 2625x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy