Založ si blog

Čo dodať na záver roka 2016? Nebojím sa!

Nebojíme sa postaviť proti nespočetných činom násilia, nenávisti, diskriminácie a zneužívania po celom svete, ktorých sme každodennými svedkami, je hlavné heslo kampane We Are Not Afraid .

Presadzujeme odmietnutie násilia, rešpektu k rôznorodosti, vzdelanie pre všetkých a mierové riešenie konfliktov.
Nedovolíme, aby násilné a opovrhnutia hodné akty, dejúce sa po celom svete, zmenili náš spôsob života a zničili naše požiadavky po slobodnej spoločnosti po celom svete.

Na peňažnú zbierku pre organizácie Human Rights Watch (HRW) a International Rescue Committee (IRC), kampaň We Are Not Afraid vyzýva ľudí k účasti jednoduchou akciou: selfie celebrít, ktoré držia nápis Not Afraid (nebojím sa).

K propagácii kampane bola využitá celkom pôsobivá hviezdna sila.

Video, alebo skôr slideshow, od Kevina Godleya ponúka celý rad klasických i súčasných celebrít, vrátane Keitha Richardsa, Roberta Planta, Yoko Ono, Ringa Starra, Stinga, Petra Gabriela, ďalej sa v kampani predstavil Brian May, Chuck D, Bunny Wailer, Iggy Pop, Sly & Robbie, Debbie Harry, Chaka Khan, Brian Wilson, George Clinton a mnoho ďalších hudobníkov, umelcov a hercov.

Pieseň, ktorú zložil nigérijský reggae umelec Majek Fashek , je na predaj online, s tým že výťažok bude venovaný charitám uvedeným vyššie. (Môžete tiež darovať aj priamo na stránke).


 

 

Lavrov hľadá nových priateľov do bunkra. . . na dne afrického kontinentu

03.06.2023

Info Napalm – Informácie, Správy, Analýzy Nebuďte prekvapení, ak zrazu uvidíte ruského Führera v bedrovom rúške a s oštepom: Putin sa pred africkými lídrami aktívne vydáva za ich priateľa, pretože… sú jediní, ktorých „priateľstvo“ si ešte môže kúpiť. 🫵🏼 V júli potkan z bunkra organizuje summit „Rusko – Afrika“, kam pricestujú lídri [...]

Západ sa spamätáva zo strachu z červených čiar Kremľa

03.06.2023

Hrozba ruskej eskalácie by sa nemala ani brať do úvahy: Západ sa spamätáva zo strachu z červených čiar Kremľa. Ukazuje sa, že USA bezdôvodne odmietli dodať Ukrajine nové zbrane… to všetko na základe celej vedy s názvom „Zvládanie rizika eskalácie vojny“. Teraz sa ukazuje, že veda je pochybná a tiež strach Washingtonu z predstieranej agresivity Moskvy. Bidenova [...]

Ukrajinská hybridná vojna na území ruského Mordoru

30.05.2023

Ukrajina začala hybridnú vojnu. Američania to nazývajú tvarovacie operácie. Najvyšší veliteľ bunkra môže zakrývať smrť viac ako 200 000 svojich vojakov vo vojne, ale nebude môcť zamaskovať drony nad Moskvou a sabotážne akcie po celej krajine. Pandémia hystérie v ruských močiaroch má byť finále tejto fázy vojny. 🫵🏼 Shaping operations (SO) je v doslovnom preklade [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 160183x
Priemerná čítanosť článkov: 2626x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy