Založ si blog

Medzinárodný deň žien cez Google okuliare


Toto prekvapivé video bolo zverejnené včera. Prekvapujúce je viac ako jedným spôsobom. Vzhľadom k tomu, že nie je vyrobené pre klienta a ani nepochádza z reklamnej agentúry.

Je to príbeh zo života jednej týranej ženy, vrátane strašného záveru. Aj takýto je deň cez Google okuliare, keď sa cez ne pozerá žena. Video je vyrobené skupinou kreatívcov so sídlom v Londýne a je to správa pre svet ku dňu žien, ktorý slávime 8.marca.

Niektoré čísla z WHO: odhaduje sa, že 38% všetkých zavraždených žien je zabitých svojím intímnym partnerom. 42% všetkých žien, ktoré boli sexuálne, alebo fyzicky zneužívané svojím partnerom, bolo zranených. To je tiež dôvod, prečo Deň žien je stále tak dôležitý. A tiež video, ako je toto.

Lavrov hľadá nových priateľov do bunkra. . . na dne afrického kontinentu

03.06.2023

Info Napalm – Informácie, Správy, Analýzy Nebuďte prekvapení, ak zrazu uvidíte ruského Führera v bedrovom rúške a s oštepom: Putin sa pred africkými lídrami aktívne vydáva za ich priateľa, pretože… sú jediní, ktorých „priateľstvo“ si ešte môže kúpiť. 🫵🏼 V júli potkan z bunkra organizuje summit „Rusko – Afrika“, kam pricestujú lídri [...]

Západ sa spamätáva zo strachu z červených čiar Kremľa

03.06.2023

Hrozba ruskej eskalácie by sa nemala ani brať do úvahy: Západ sa spamätáva zo strachu z červených čiar Kremľa. Ukazuje sa, že USA bezdôvodne odmietli dodať Ukrajine nové zbrane… to všetko na základe celej vedy s názvom „Zvládanie rizika eskalácie vojny“. Teraz sa ukazuje, že veda je pochybná a tiež strach Washingtonu z predstieranej agresivity Moskvy. Bidenova [...]

Ukrajinská hybridná vojna na území ruského Mordoru

30.05.2023

Ukrajina začala hybridnú vojnu. Američania to nazývajú tvarovacie operácie. Najvyšší veliteľ bunkra môže zakrývať smrť viac ako 200 000 svojich vojakov vo vojne, ale nebude môcť zamaskovať drony nad Moskvou a sabotážne akcie po celej krajine. Pandémia hystérie v ruských močiaroch má byť finále tejto fázy vojny. 🫵🏼 Shaping operations (SO) je v doslovnom preklade [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 61
Celková čítanosť: 160180x
Priemerná čítanosť článkov: 2626x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy